ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στη Χαλκιδική: Νεαροί μοτοσικλετιστές κραδαίνοντας όπλο ρέπλικα προσπάθησαν να διαφύγουν τον έλεγχο και τραυματίστηκαν

MakThes Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Συναγερμός σήμανε στις αστυνονικές αρχές της Χαλκιδικής το βράδυ τη Δευτέρας 02/09, όταν, έπειτα από καταδίωξη αγνώστων που επέβαιναν σε μηχανή και δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο, δύο νεαροί ηλικίας 16 και 18 ετών έπεσαν σε χαντάκι στην παλιά εθνικη Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, στο ύψος των Μουδανιών και τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιπολικό στα Μουδανιά αντιλήφθηκε επικίνδυνη οδήγηση από τον αναβάτη, καθώς στο σήμα για έλεγχο, ο οδηγός έκανε διάφορους ελιγμούς ώστε να αποφύγει το περιπολικό, ενώ το μηχανάκι δεν είχε ούτε φως, ούτε πινακίδες. 

Υπό τις συνθήκες αυτές ενημερώθηκε το Κέντρο της 'Αμεσης Δράσης και ξεκίνησε καταδίωξη. Ο οδηγός της μηχανής κινήθηκε κάποια στιγμή προς την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και βγαίνοντας από τον συγκεκριμένο οδικό άξονα, το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενο αγρό πέφτοντας σε ελαιόδεντρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ενώ ο συνεπιβάτης κρατούσε όπλο το οποίο αποδείχθηκε ρέπλικα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και λόγω των τραυμάτων τους κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή των δύο νεαρών στο ΑΧΕΠΑ. Πιο σοβαρή κρίθηκε η κατάσταση της υγείας του 16χρονου και γι' αυτό εισήχθη σε ΜΕΘ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το δίκυκλο ανήκει σε άλλο ιδιοκτήτη που κατόπιν τροχονομικής παράβασης παρέδωσε τις πινακίδες κυκλοφορίες στην Τροχαία.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.