ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 29η Kavala Expo 2023

MakThes Team29 Σεπτεμβρίου 2023


Με περισσότερες από 160 συμμετοχές και επιχειρηματικές αποστολές από τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Ρουμανία και την Τουρκία εγκαινιάζεται, το απόγευμα, από την υφυπουργό Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η 29η Kavala Expo 2023, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας.

Η 29η Kavala Expo θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και θα φιλοξενηθεί στο σύγχρονο εκθεσιακό - συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη. Στο διάστημα αυτό, τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, όπως επίσης καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες. Παράλληλα, θα υπάρχουν πολλές δράσεις και μουσικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Φόρουμ επιχειρηματικότητας, πολλαπλές επιχειρηματικές συναντήσεις, σαλόνι γαστρονομίας, food-truck festival, πλανητάριο και τέσσερις συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως οι Οnirama, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Fortissimo θα πλαισιώσουν τη φετινή διοργάνωση, στοχεύοντας στην προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών.


Τιμώμενη περιοχή της φετινής διοργάνωσης είναι το λιμάνι του Μπουργκάς, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, «στη διάρκεια της Έκθεσης θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας ανάμεσα στα λιμάνια της Καβάλας και του Μπουργκάς, στοχεύοντας όμως γενικότερα στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε ότι στις 10 και 11 Οκτωβρίου, στο Μπουργκάς, θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση εργασίας όλων των φορέων των λιμανιών της ανατολικής Μεσογείου, στην οποία θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο και ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας.

«Το Επιμελητήριο Καβάλας», σημείωσε ο κ. Δέμπας, «ένα από τα ιστορικότερα της χώρας, με εκατό χρόνια ζωής και επιχειρηματικής παρουσίας, στηρίζοντας το επιχειρείν δίνει και φέτος τη δυνατότητα στις τοπικές και περιφερειακές επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με όλες αυτές τις ξένες αποστολές, να βρουν κοινά σημεία και να συνάψουν σχετικές εμπορικές συμφωνίες».

Με στόχο, δε, τη στήριξη των πληγέντων και πλημμυροπαθών της Εύβοιας και Θεσσαλίας, στη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πολλαπλές δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.