ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλ. Γρηγοριάδης: Τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ με το market pass;

MakThes Team21 Δεκεμβρίου 2022

«Αν η κυβέρνηση θέλει πραγματικά, να βοηθήσει την κοινωνία να ανασάνει, την καλούμε να θεσπίσει σήμερα μόνιμο μηχανισμό για την αύξηση του κατώτατου μισθού και της σύνταξης, των βασικών κοινωνικών επιδομάτων και των χαμηλών συντάξεων, μέσα από μια αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή όχι για όλους, αλλά για τους πάμφτωχους συμπολίτες μας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, κατά τη συζήτηση που εξελίσσεται στην ολομέλεια.

Ο βουλευτής, αναφερόμενος στην «κάρτα αγορών», τη χαρακτήρισε «φιλοδωρήματα» που «θα καταλήξουν και πάλι στην τσέπη των ίδιων ολιγαρχών».

Ο κ. Γρηγοριάδης απηύθυνε και ένα «αμείλικτο πολιτικό ερώτημα» στον ΣΥΡΙΖΑ. «Τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και της Προόδου; Αν καταψηφίσει την τροπολογία, κατά τη γνώμη μας στο ΜέΡΑ25, θα έχει πράξει το καθήκον του απέναντι στον ελληνικό λαό. Αν, όμως την υπερψηφίσει, τότε για άλλη μια φορά θα έχει ζυγίσει το καθήκον του απέναντι στον ελληνικό λαό και από την άλλη μεριά της ζυγαριάς θα έχει κερδίσει η αποδοχή συγχαρητηρίων από τον κ. Λάτση. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Ελπίζουμε να το αποφύγετε. Προλαβαίνετε!», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 κατήγγειλε και το άρθρο του νομοσχεδίου που αναφέρεται στη Συμφωνία εκτέλεσης συμπληρωματικών εργασιών στο Νέο Διεθνή Αερολιμένα Κρήτης. «Τι είναι το άρθρο 77; Ακόμα ένα δωράκι αξίας, για την ακρίβεια, εκατό και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, για την κατασκευή του αεροδρομίου του Ηρακλείου από την Κυριάκος Μητσοτάκης Α.Ε., σε ποιον; Φανταστείτε. Στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Τι πρωτότυπο! Σε ποιον ανήκει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ; Είναι όμιλος. Ανήκει στον κ. Περιστέρη, στον κ. Μαρινάκη και στην κυρία Μαριάννα Λάτση και βεβαίως διευθύνων σύμβουλος ή αντιπρόεδρός του είναι ο γνωστός εθνικός μας πλέον πεθερός, αγνώστων λοιπών στοιχείων», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.