ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλείδωσε» ακόμα μία... πράσινη υποψηφιότητα στην Α' Θεσσαλονίκης

Βαγγέλης Στολάκης12 Απριλίου 2023

Μια νέα υποψηφιότητα για το ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης "κλείδωσε" μετά από την χθεσινή επίσκεψη του επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων και πρώην υπουργού Βαγγέλη Αργύρη στη Θεσσαλονίκη. 

Ο λόγος για τον Μάριο Πετρά, ο οποίος στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαρτίου θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην Α' Θεσσαλονίκης. 


Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. "Ο κύβος ερρίφθη! Από σήμερα υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α' Θεσσαλονίκης.Η επιλογή αυτή, μετά από πολλές συζητήσεις και προτροπές από τον πρόεδρο της επιτροπής ψηφοδελτίων Βαγγέλη Αργύρη και τον επικεφαλής της παράταξής μας στην Περιφέρεια Χρήστο Παπαστεργίου τελεσφόρησαν. Δημιουργούμε το κράτος δικαίου, θέλουμε δωρεάν υγεία για όλους, διαφάνεια παντού, αξιοκρατία, ασφαλή σύνορα, νέα εφόδια διαβίωσης και προόδου για τους νέους, ελάφρυνση του κόστους των αγαθών και της ενέργειας.Θέλουμε μια Ελλάδα πρωτοπόρα, ανανεωτική και καινοτόμα.Εμπρός στον αγώνα όλοι μαζί" έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πετράς. 



Η υποψηφιότητα Πετρά είναι η 17η του "πράσινου" ψηφοδελτίου στην πρώτη Περιφέρεια. Πληροφορίες θέλουν τον κ. Αργύρη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη να συναντιέται με αυτοδιοικητικούς του κόμματος αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προτείνοντάς τους μεταξύ άλλων να δώσουν την μάχη του σταυρού στις εθνικές εκλογές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr πρόταση δέχτηκε και πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να έχει απαντήσει. 

Πληροφορίες της στήλης επίσης αναφέρουν πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Α' Θεσσαλονίκης να είναι μια από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες που θα επιλέξει και ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.