ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Ακόμη ένας άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ - Συνομιλούσε με την ανήλικη στο διαδίκτυο

MakThes Team26 Οκτωβρίου 2022

Ένας ακόμη άντρας, 39 ετών, προήλθε σήμερα στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως και ανέφερε ότι είχε συνομιλήσει με ένα προφίλ το οποίο φέρεται να είναι της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως στις συνομιλίες που είχε με το προφίλ του παιδιού, του είπε ότι είναι 17 ετών.

Ο άνδρας κατέθεσε το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Στο επίκεντρο των ερευνών είναι ακόμη 10 άνδρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ισχυριζόμενοι πως είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη χωρίς να έχουν βρεθεί μαζί της.

Ωστόσο, η αστυνομία φαίνεται να έχει στοιχεία που δείχνουν πως κάποιοι από αυτούς δεν είπαν την αλήθεια στις Αρχές.

Περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται αφού το παιδί αναγνωρίσει από φωτογραφίες τους βιαστές του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 39χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό».

«Κλειδί» για τις περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση η νέα κατάθεση της 12χρονης

Σημειώνεται πως «κλειδί» για τις περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό είναι η νέα κατάθεση (σ.σ. 4η κατά σειρά) που θα κληθεί να δώσει τις προσεχείς ημέρες. Μία κατάθεση η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αποφασιστεί ο χρόνος –αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει αυτό ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα- αλλά ούτε και το μέρος, εάν δηλαδή θα είναι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ή ενώπιον της ανακρίτριας. Σε κάθε περίπτωση, όπως και στις προηγούμενες καταθέσεις, η διαδικασία θα γίνει παρουσία παιδοψυχολόγου καθώς το ανήλικο κορίτσι θα υποβληθεί στη δύσκολη διαδικασία της επίδειξης φωτογραφιών από άνδρες που οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει ότι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.