ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Η 12χρονη συναντήθηκε στη φυλακή με τη μητέρα της - «Δεν ήθελε να φύγει» (βίντεο)

MakThes Team21 Ιουνίου 2023

Η 12χρονη από τον Κολωνό συναντήθηκε μετά από πολλούς μήνες με τη μητέρα της, η οποία έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του μικρού κοριτσιού.

Την είδηση έκανε γνωστή στον ΣΚΑΙ η δικηγόρος της 12χρονης, κυρία Ασπασία Ταραχοπούλου, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, για τη συνάντηση μητέρας και κόρης:

"Το μικρό κορίτσι την τελευταία φορά που είδε τη μητέρα της ήταν στις 3 Φεβρουαρίου. Η 12χρονη, λοιπόν, συναντήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 με τη μητέρα της, μετά την κατάθεσή της. Το παιδί απεγνωσμένα ζητούσε να δει τη μητέρα του, έκλαιγε και έλεγε ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα ξανά για την υπόθεση. Είχε φτάσει σε σημείο να λέει ότι δεν τη νοιάζει ακόμη κι αν αφεθούν όλοι ελεύθεροι. Μετά από πολλές προσπάθειες -που δεν θέλω να πω λεπτομέρειες- κατορθώσαμε το παιδί να δει τη μητέρα του στη φυλακή. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή", αποκάλυψε η κυρία Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος ανέφερε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν η κοινωνική λειτουργός της φυλακής, καθώς, επίσης, και η παιδοψυχολόγος της μικρής κοπέλας. "Έκλαιγε πάρα πολύ το παιδί. Δεν το άφησαν αρκετή ώρα με τη μητέρα του, περίπου 10 με 15 λεπτά. Δεν ήθελε να φύγει. Τη ζητούσε απεγνωσμένα όλο αυτό το διάστημα".

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.