ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Ο αστυνομικός γνώριζε ότι συνομιλούσε με ανήλικη - Ο Μίχος την εξέδιδε και σε live streaming

MakThes Team26 Οκτωβρίου 2022

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δράση του 53χρονου στον Κολωνό και τους τρόπους με τους οποίους εξέδιδε την 12χρονη. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας αστυνομικός και με ρεπορτάζ το Μega αποκάλυψε ότι γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο.

«Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε μία Υπηρεσία της ΓΑΔΑ που κατεύθυνε τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν συνδικαλιστής στην ελληνική αστυνομία, όπου και αποχώρησε και παλαιότερα ήταν στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου», είπε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μάλιστα τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι σε στιχομυθία της 12χρονης με τον αστυνομικό, αναφέρθηκε ότι είναι ανήλικη, ενώ επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το αν ο Ηλίας Μίχος να εξανάγκαζε την 12χρονη να επιδεικνύει τον εαυτό της μπροστά στην κάμερα και να την εξανάγκαζε να εκθέτει το σώμα της σε live streaming!

Οι αστυνομικοί αναζητούν αν το κορίτσι χρησιμοποιούσε κάμερα και "πελάτες" επί πληρωμή το έβλεπαν να προχωρά σε συγκεκριμένες ενέργειες, πληρώνοντας μέσω προπληρωμένων καρτών ηλεκτρονικών πληρωμών.

Πουλούσε φωτογραφίες για 20 ευρώ


Ο Μίχος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Το ίδιο το 1χρονο κορίτσι επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες. 

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη, συμπληρώνοντας: «Οι άνδρες μου ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες».


Έδινε και οδηγίες για τις φωτογραφίες


Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, της έδινε οδηγίες για το πώς πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια κατευθύνοντας προς πώληση σε υποψήφιους πελάτες.

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου», λέει η 12χρονη.


«Μου είχε πάρει εσώρουχο από τη λαϊκή»


Όπως πρόσθεσε το κορίτσι: «Μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα εσώρουχο και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε. Το είχε κρατήσει στο μαγαζί του το εσώρουχο. Μόνο εκεί το φορούσα. Πριν φύγω διακοπές στην Λευκάδα, το πέταξα», είπε.


Δύο οι λίστες «πελατών» του Μίχου


Όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, υπήρχαν δύο κατηγορίες «πελατών» που έφερνε ο 53χρονος για την 12χρονη.

«Στον οίκο ανοχής μέσα σε μισή ώρα βρισκόμουν με πέντε ανθρώπους. Οι άντρες που έρχονταν εκεί δεν είχαν σχέση με τους άντρες που είχα μιλήσει μέσω της εφαρμογής», είπε η ανήλικη σε μία από τις καταθέσεις της.

«Με αυτούς που γνώριζα μέσω της εφαρμογής, βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.