ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Κομισιόν, με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

MakThes Team15 Φεβρουαρίου 2024

Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες, με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», διοργανώνουν Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Εurope Direct Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:30 στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες: Την Αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα, την Aναπτυξιακή Στρατηγική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τις προσδοκίες από την ΕΕ και τη Δίκαιη Μετάβαση και τις Πράσινες Δεξιότητες.

Νωρίτερα, στις 11:00 π.μ. της ίδιας μέρας, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Δαβάκη 9), η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συνδιοργανώνουν Εργαστήριο για τους δημοσιογράφους της Περιφέρειας με αντικείμενο «Θέματα, εργαλεία και πρακτικές του ευρωπαϊκού ρεπορτάζ: Τι θέλουν να γνωρίζουν οι πολίτες του τόπου μου και πώς μπορώ να τους ενημερώσω».

Για να συμμετάσχετε στο δημοσιογραφικό εργαστήριο θα πρέπει να εγγραφείτε εδώ: https://europa.eu/!3cXWR3

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.