ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Λαβράκια» έβγαλε ο έλεγχος για τον τρόπο λειτουργίας στα κοιμητήρια του δήμου Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Λαζόπουλος21 Οκτωβρίου 2024

«Λαβράκια» φαίνεται πως έχει βγάλει ο έλεγχος που διενεργείται στα δημοτικά κοιμητήρια του δήμου Θεσσαλονίκης στη Θέρμη, τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, κατά τη σημερινή, Δευτέρα, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη δόθηκε με εντολή του κ. Αγγελούδη έπειτα από καταγγελίες που έγιναν και πλέον ο εσωτερικός έλεγχος έχει εντοπίσει «ευρήματα» τα οποία θα γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα, εξήγησε ο δήμαρχος. «Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε την εχεμύθεια της ΕΔΕ μέχρι να βγει το πόρισμα, το οποίο προφανώς θα αποσταλεί στην εισαγγελία», ανέφερε και πρόσθεσε πως η διοίκησή του θα εξαγγείλει μέτρα που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας των κοιμητηρίων.

Το θέμα αφορά τον τρόπο δράσης κάποιων αρμοδίων, οι οποίοι φέρονται να παρέτειναν τον χρόνο που προβλέπεται για την εκταφή νεκρών, έναντι αμοιβής που λάμβαναν παρανόμως, με αποτέλεσμα και ο δήμος να ζημιώνεται και να καθυστερούν οι νέες ταφές νεκρών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.