ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία για τη Μαρινέλλα - Λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρώδειου - Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή

MakThes Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατέρρευσε η Μαρινέλλα. Η ερμηνεύτρια έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή στο τρίτο τραγούδι της συναυλίας της.

Η Μαρινέλλα διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου βάσει ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία. Στο πλευρό της είναι από τη στιγμή της λιποθυμίας και ο προσωπικός γιατρός της.

@ekklisiaonline Μαρινελλα ατυχημα Ηρωδειο#fyp #marinella #atyxim #irodio ♬ πρωτότυπος ήχος - Εκκλησία Online



Άλλες πηγές, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κάτι το οποίο το αποδίδουν στα πρώτα συμπτώματα.

Η λιποθυμία έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του τρίτου τραγουδιού που ερμήνευε η Μαρινέλλα, «Τα λόγια είναι περιττά», που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε», η 86χρονη καλλιτέχνις εμφάνισε ένα τρέμουλο και έπεσε λιπόθυμη επί σκηνής, με τους μουσικούς να σπεύδουν δίπλα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει πληροφοριών η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια, ενώ ήρθε σε επικοινωνία και με συνεργάτες της. Μαζί της είναι συνέχεια η κόρη της, Τζωρτζίνα. Η Μαρινέλλα φαίνεται ότι έμεινε για αρκετή ώρα στα παρασκήνια, περίπου 60 λεπτά, μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο. Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί της και ο προσωπικός γιατρός της.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία, ενώ πριν την έναρξη της συναυλίας είχε πει ότι αντιμετώπιζε έναν πολύ δυνατό πονοκέφαλο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το επεισόδιο που υπέστη χαρακτηρίζεται ως «παροδικό αγγειακό επεισόδιο», ενώ τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε πιο εξειδικεύμενες εξετάσεις, προκειμένου να έχουν συνολική εικόνα για την κατάσταση της υγείας της.

Η συναυλία αναβάλλεται και η ενημέρωση που έχουν οι θεατές είναι ότι η Μαρινέλλα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
;d++){var>




@westradio24 #marinella #μαρινελλα #irodeio #ηρωδειο ♬ πρωτότυπος ήχος - West radio




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.