ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου Πέρι: Αυτό ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο στα «Φιλαράκια»

Ελένη Θεοδωρίδου31 Οκτωβρίου 2023

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών.
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από τη σειρά «Τα Φιλαράκια» στην οποία πρωταγωνιστούσε ως Τσάντλερ Μπινγκ για 10 χρόνια (1994-2004).

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες, αν όχι η πιο επιτυχημένη σειρά sitcom στην ιστορία της τηλεόρασης με εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη να την παρακολουθούν ακόμη και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά το φινάλε. Όπως είχε πει ο ίδιος κάποτε σε μια συνέντευξη, αυτή η δουλεία ήταν «η καλύτερη δουλειά του κόσμου».

Ο Μάθιου Πέρι, το 2022 είχε κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Φίλοι, εραστές και το μεγάλο, φρικτό πράγμα» όπου μίλησε για τη ζωή του, τη σειρά που τον καθόρισε και τη μάχη με τις ουσίες, όλα αυτά με το ιδιαίτερο του χιούμορ.

Στη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε για το βιβλίο του, ρωτήθηκε για το αγαπημένο του επεισόδιο στη σειρά «Φιλαράκια».

Όπως είπε χαρακτηριστικά,

«Το αγαπημένο επεισόδιο ήταν στην πρώτη σεζόν. Κάναμε ένα επεισόδιο το οποίο ήταν για ένα μπλακ άουτ στη Νέα Υόρκη, στο οποίο εγώ παγιδεύομαι σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο με την Τζιλ Γκούντακρ και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Οι υπόλοιποι πέντε έκαναν πραγματικά πολύ αστεία πράγματα στο διαμέρισμα της Μόνικα και της Ρέιτσελ. Τότε ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι όλοι σε αυτό το σόου ήταν εξαιρετικοί - και πως κάθε επεισόδιο ήταν μια μικρή ταινία. Είχε καλό σενάριο, καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου».


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.