ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισή... ανακοίνωση υποψηφιότητας από Κασσελάκη - «Είμαι εδώ» το μήνυμα που στέλνει

Βαγγέλης Στολάκης23 Σεπτεμβρίου 2024

Σε... προαναγγελία της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε μέσω παρέμβασής του στα social media ο έκπτωτος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης. 

Επιβεβαιώνοντας το makthes.gr (Διαβάστε ΕΔΩ) ο κ. Κασσελάκης προχώρησε σε παρέμβαση δηλώνοντας "παρών" στις κάλπες που θα στηθούν στις 24 Νοεμβρίου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. 

Η παρέμβαση Κασσελάκη αρκείται σε δυο μόλις λέξεις. "ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ" έγραψε ως hashtag προφανώς θέλοντας να δώσει στην νέα του υποψηφιότητα κινηματικά χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Κασσελάκης "ανέβασε" μια φωτογραφία του σε μωβ πλαίσιο. Δίπλα από το τσιτάτο "ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ" γράφει "Στέφανος Κασσελάκης- Ο Δικός μας ΣΥΡΙΖΑ" θέλοντας να προαναγγείλει επίσης την πρόθεσή του να αλλάξει νοοτροπίες και κουλτούρες στο κόμμα σε περίπτωση επανεκλογής του. 

Υπενθυμίζεται, πως η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το Σάββατο υπερψήφισε την πρόταση των "87" για διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στις 24 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου σε περίπτωση που χρειαστεί δεύτερος γύρος, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος. Θα προηγηθεί έκτακτο συνέδριο 1-3 Νοεμβρίου το οποίο θα εγκρίνει τις υποψηφιότητες που θα έχουν κατατεθεί. 

Για να πάρει ένας υποψήφιος το "πράσινο φως" θα πρέπει να καταθέσει μαζί τριάντα υπογραφές στήριξης μελών της Κεντρικής επιτροπής και το πόθεν έσχες του, μετά και την σχετική οριακή υπερψήφιση της πρότασης Σπίρτζη στην Κεντρική Επιτροπή.

Στο μεταξύ, μετά και την σημερινή δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη ότι δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος ανοίγει ο δρόμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος. Πληροφορίες του makthes.gr αναφέρουν ότι ο κ. Φάμελλος θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του τα επόμενηα εικοσιτετράωρα. 

Υπενθυμίζεται, ότι υποψηφιότητα έχουν ανακοινώσει επίσης ο Παύλος Πολάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.