ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μουσείο Ολοκαυτώματος και τουρισμός στο "μενού" της συνάντησης Ζέρβα- Αντωνίου

Βαγγέλης Στολάκης05 Νοεμβρίου 2019

Περίπου μια ώρα διήρκησε η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείο στην πόλη και πρώην βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου.

Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο εκεί όπου στεγάζεται το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου είναι επικεφαλής το γνωστό βορειοελλαδικό στέλεχος.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο makthes.gr ο Κωνσταντίνος Ζέρβας επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την πόλη της Θεσσαλονίκης και τα μεγάλα έργα. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν σε συγκεκριμένα προγράμματα που προτίθεται να υλοποιήσει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και για την ολοκλήρωσή τους χρειάζεται την συνδρομή της Πολιτείας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης οι εξελίξεις που σχετίζονται με το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, την περιοχή όπου θα κατασκευαστεί επισκέφτηκε ο ίδιος νωρίτερα.

Επίσης, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. «Κάναμε ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα τουρισμού» τονίζει ο κ. Ζέρβας. Συμπληρώνει πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, καθώς όπως υπογραμμίζει «η κ. Αντωνίου είναι φίλη και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης» όπως λέει χαρακτηριστικά στο makthes.gr.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.