ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαράζ συλλήψεων στην Πάτρα - Μεταξύ τους και γιος μέλους της 17 Νοέμβρη

MakThes Team18 Ιανουαρίου 2023

Επτά άτομα, έξι άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν από άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε σειρά ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ και σε σούπερ μάρκετ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής, υλικά μεταμφιέσεως, ασύρματοι και 2.150 ευρώ.

Ακόμα, βρέθηκαν τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, όπως και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα αποσταλούν για ανάλυση του περιεχομένου τους στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Εξάλλου, ένας από τους επτά συλληφθέντες είναι ο γιος του Κώστα Καρατσώλη, του «Στέλιου» της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. 

Ο «Στέλιος», 57 ετών σήμερα, είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξης για συμμετοχή στη 17Ν για ληστεία και για έκρηξη. Αποφυλακίστηκε το 2010 αφού εξέτισε την ποινή του.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.