ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μπιτ Παζάρ: «Κρεμόταν ένας τοίχος πάνω από το κεφάλι μας» λέει η 19χρονη που έπεσε σε τρύπα στο έδαφος (βίντεο)

MakThes Team31 Ιανουαρίου 2024

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται η 19χρονη που μαζί με τον φίλο της έπεσαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε τρύπα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη στοά του Μπιτ Παζάρ, όταν το έδαφος υποχώρησε κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια τους και κατέληξαν σε βάθος περίπου τριών μέτρων.

Το συμβάν προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.

«Απλά περπατούσαμε και το έδαφος υποχώρησε και πέσαμε. Με πλάκωσαν πέτρες στο κεφάλι και το σώμα. Το παιδί προσπαθούσε να με συνεφέρει, γιατί έχασα τις αισθήσεις μου όταν έπεσα. Κρεμόταν ένας τοίχος από πάνω μας και θα έπεφτε στα κεφάλια μας… Μας έφερε μία σκάλα ένας μαγαζάτορας… από τον φόβο και την αδρεναλίνη, παρότι είχα σπασμένο πόδι κατάφερα να ανέβω. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία. Ψυχολογικά δεν είμαι καλά… Κλαίω και δεν είμαι καλά. Θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου», όπως λέει η 19χρονη στην ΕΡΤ.

Η κοπέλα φέρει κατάγματα και σπασμένο πόδι και τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά. Ο τραυματισμός των δύο νέων ανέδειξε εκ νέου το ζήτημα της στατικότητας των κτιρίων στο Μπιτ Παζάρ, το οποίο αποτελεί ιδιωτική δομή.

Η εισαγγελική προκαταρκτική εξέταση θα εξετάσει και τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.