ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: «Ο αγώνας για τις ευρωεκλογές θα είναι νικηφόρος» (φωτ. & βίντεο)

Βαγγέλης Στολάκης03 Φεβρουαρίου 2024

Πως ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής θα είναι νικηφόρος και το κόμμα του θα αποκτήσει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ευρωκάλπες τόνισε ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των νομαρχιακών επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.


Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στα εκλογικά αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις δημοτικές και περιφερειακές έκανε λόγο για σημαντική άνοδο των ποσοστών του κόμματος, την ώρα που κάποιοι «θεωρούσαν ότι το ΠΑΣΟΚ είχε κλείσει τον κύκλο του» όπως είπε.


«Μετά από δώδεκα χρόνια περιπέτειας το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δεύτερη δύναμη στον τόπο στις ευρωεκλογές και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κοιτάξουμε την Νέα Δημοκρατία στα μάτια» είπε. Και συνέχισε «Έχουμε δείξει πως μπορούμε να νικάμε τη ΝΔ».



«Ο αγώνας δεν είναι εύκολος. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολα. Όλα θα τα κερδίσουμε με μεγάλο κόπο με μεγάλη προσπάθεια. Δεν περιμένουμε βοήθεια από κανέναν αλλά από εσάς από τους πολίτες, τις οικογένεια» σημείωσε στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης δίνοντας το έναυσμα για αγώνα πόρτα- πόρτα. «Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το μοτίβο και τους επόμενους πέντε μήνες» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών όπως και την στεγαστική κρίση επαναλαμβάνοντας την πρόταση του για κατάργηση της golden visa και περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

«Θέλουμε τον πολίτη να αισθάνεται ασφάλεια» είπε σημειώνοντας ότι ο αγώνας των ευρωεκλογών θα είναι νικηφόρος.


Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών λέγοντας ότι «Αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κουκουλώσει τις ευθύνες των γαλάζιων στελεχών είναι γελασμένοι στη ΝΔ» και είπε πως η απόδοση δικαιοσύνης είναι για το ΠΑΣΟΚ θέμα ηθικό, τιμής και σεβασμού της μνήμης. «Αν δεν βρεθούν οι υπεύθυνοι το κράτος μας θα έχει αποτύχει παταγωδώς» όπως είπε συμπληρώνοντας πως εάν συμβεί αυτό θα πρόκειται θα θεσμική εκτροπή.


Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου, ο εκπρόσωπος τύπου Θανάσης Γλαβίνας, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη Δημήτρης Σαρρηγιάννης, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Κώστας Χρυσόγονος, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Αντώνης Σαουλίδης, η πρώην ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, η βουλευτής Χριστίνα Σταρακά, δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλουοι, οι αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης Θεοδώρα Λειψιστίνου, Γιώργος Αρβανίτης και Δήμητρα Αγκαθίδου, οι δυο γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Ευριβιάδης Ελευθεριάδης και Κωνσταντίνος Κοκκολάκης κ.α.





This page might use cookies if your analytics vendor requires them.