ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ συνθλιβόταν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και το ανέστησα» (βίντεο)

MakThes Team04 Οκτωβρίου 2024

Λίγες ημέρες πριν ανοίξει η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, ο απερχόμενος πρόεδρος -και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο Mega.


«Στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή κρίνεται πότε επιτέλους θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «κρίνεται ποιος θα είναι ο καλύτερος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Ανέλαβα ένα κόμμα που συνθλιβόταν στις εκλογές, ανάμεσα στις μυλόπετρες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε το κλίμα», πρόσθεσε.

Για τους συνυποψηφίους του στη μάχη των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε σε έλλειψη σχεδίου και προγράμματος, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι «τα ΜΜΕ αγνόησαν το ΠΑΣΟΚ, παίζοντας καθημερινά Κασσελάκη, Μητσοτάκη».

Ερωτηθείς σχετικά, απέκλεισε ενδεχόμενο οποιασδήποτε μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ. Ωστόσο, άφησε ένα ανοιχτό «παράθυρο» κυβερνητικής σύμπραξης με τον Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας την ευχή να βρουν τον δρόμο τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση, τέλος, για το αν μπορεί να κάνει πρόβλεψη σχετικά με το ποιο θα είναι το «δίδυμο» σε περίπτωση που οι εσωκομματικές εκλογές για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πάνε σε δεύτερη Κυριακή, στις 13 Οκτωβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε σίγουρος ότι ο ίδιος θα είναι εκεί, έτοιμος να αναμετρηθεί με οποιονδήποτε συνυποψήφιό του.

Δείτε τη συνέντευξη

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.