ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκροί 3 άνθρωποι σήμερα σε θάλασσες της Καβάλας, της Θεσσαλονίκης και της Αττικής

MakThes Team14 Αυγούστου 2024

Νεκροί κατέληξαν σήμερα, Τετάρτη, τρεις άνθρωποι την ώρα που κολυμπούσαν στη θάλασσα στην Κεραμωτή Καβάλας, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και στο Πόρτο Ράφτη στην Αττική, όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα σε ανακοίνωσή του.

Στην πρώτη περίπτωση το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες ότι ένας 72χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Κεραμωτής Καβάλας. Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Επίσης, τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα της Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ότι μία 68χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποταμού στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Στην 68χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από τα πληρώματα δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, τα οποία στη συνέχεια διαπίστωσαν τον θάνατό της. Η σορός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”. Από τη Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μαρκόπουλου ότι μία 79χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη παραλία «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη. Η 79χρονη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.