ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικόλας Φαραντούρης σε makthes.gr: «Η μεγαλύτερη εσωστρέφεια ρίχνει νερό στο μύλο της κυβερνητικής αλαζονείας» (βίντεο)

Βαγγέλης Στολάκης23 Φεβρουαρίου 2024

Να γίνει ένα άλμα προς τα εμπρός και να μπει τέλος στην εσωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ζητά μέσω του makthes.gr ο καθηγητής και σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, Νικόλας Φαραντούρης ο οποίος δεν κρύβει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής και να συμβάλλει ώστε να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σε δήλωσή του στο makthes.gr ο κ. Φαραντούρης αναφέρει: «Το Συνέδριό μας διεξάγεται σε μια περίοδο που η κοινωνία ζητάει απαντήσεις στα σύνθετα προβλήματα που την απασχολούν. Στο θέμα της ακρίβειας, στο θέμα του ενεργειακού κόστους, του κράτους πρόνοιας, του κράτους δικαίου, στο ζήτημα της νεανικής επιχειρηματικότητας».

Και συνεχίζει: «Για όλα αυτά τα ζητήματα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έχει προτάσεις, έχει θέσεις, έχει καταθέσει κοινοβουλευτικό έλεγχο κι έχει επίσης επεξεργαστεί νομοθετικές πρωτοβουλίες. Επιβάλλεται να κάνουμε ένα άλμα προς τα μπρος, μια φυγή προς τα εμπρός. Η μεγαλύτερη εσωστρέφεια ρίχνει νερό στο μύλο της κυβερνητικής αλαζονείας, αμετροέπειας και εν τέλει της κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας».

Ο κ. Φαραντούρης εξηγεί πως ο ίδιος έχει στραμμένο το βλέμμα του στις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου στις οποίες επιδιώκει να είναι υποψήφιος, για να συνεισφέρει κι αυτός από την πλευρά του στην προσπάθεια «να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί».

Δείτε το βίντεο:


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.