ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ 88η ΔΕΘ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά» (βίντεο, φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης10 Σεπτεμβρίου 2024

Τη βεβαιότητα πως η «δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά, διότι ο τόπος, η πατρίδα, ο λαός, έχει ανάγκη από μια ισχυρή, προοδευτική δύναμη» και πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αυριανή κυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση του με την διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo.

Ο κ. Ανδρουλάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και την Πέμπτη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Εξερχόμενος από το κτίριο διοίκησης ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε: «Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου τα εμπορικά ελλείμματα αυξάνουν, οι ανισότητες αυξάνουν και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων κατακρημνίζεται. Αυτά δεν μπορείς να τα πεις αποτελέσματα μιας επιτυχούς οικονομικής πολιτικής. Για αυτό αύριο, από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα περιγράψουμε έναν άλλο πολιτικό δρόμο. Υπεύθυνο, προοδευτικό που θα δημιουργήσει μια Ελλάδα ανταγωνιστική και μια κοινωνία δικαιότερη απέναντι σε μια συντηρητική πολιτική, η οποία "ψαλιδίζει" τις ευκαιρίες μιας σύγχρονης Ελλάδας. Για αυτό συνεχίζουν χιλιάδες Ελληνόπουλα να παίρνουν το δρόμο για το εξωτερικό. Το ΕΣΥ να καταρρέει και χιλιάδες Έλληνες πολίτες να βυθίζονται στην απελπισία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται κόπος, αγώνας, προσπάθεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά, διότι ο τόπος, η πατρίδα, ο λαός, έχει ανάγκη από μια ισχυρή, προοδευτική δύναμη, που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση του τόπου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης μετά την συνάντηση του με την Διοίκηση της ΔΕΘ πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα της φετινής διοργάνωσης. Συνομίλησε με εκθέτες αλλά και επισκέπτες της ΔΕΘ. Περνώντας από το περίπτερο του «Ηρακλή» τού έδωσαν μια μπλούζα που έγραφε «restart». Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε το περίπτερο της πυροσβεστικής, της ΕΡΤ, του Άρη και του ΠΑΟΚ. Μάλιστα επιχείρησε με επιτυχία σουτάκια σε μπασκέτα που είχε στηθεί έξω από το περίπτερο των Πανεπιστημίων.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε επίσης το περίπτερο της εφημερίδας «Μακεδονία της Κυριακής» και του makthes.gr.





Παρόντες στην επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην επίσκεψη του στη ΔΕΘ ήταν ο ο εκπρόσωπος Τύπου Θανάσης Γλαβίνας, ο γραμματέας Β’ Θεσσαλονίκης Κώστας Κοκολάκης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Σαρρηγιάννης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Ξυλούρης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο Κώστας Σωτηράκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργίου, ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονικης Στάθης Κουτσοχήνας, η υποψήφιας ευρωβουλευτής Μαρία Μπουτζέτη, η υποψήφια ευρωβουλευτής Μυρτώ Σαμαρά, ο βουλευτής Επικράτειας Παναγιώτης Δουδωνης, το μέλος της Νομαρχιακής Ελένη Χριστιά, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιάννης Ράπτης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Ευριβιάδης Ελευθεριάδης κ.ά.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.