ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Μοίρασαν 1.500 πολύχρωμα φυτά στους εργαζόμενους (φωτ.)

MakThes Team05 Ιουνίου 2024

Η εταιρεία ΤΙΤΑΝ και η ΧΑΝΘ τίμησαν για άλλη μια χρονιά το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μοιράζοντας 1.500 πολύχρωμα φυτά στους εργαζόμενους.

Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Έχεις τη φύση στο χέρι σου», τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024. Το κεντρικό σαλόνι γέμισε λουλούδια, τα οποία χάρισαν στο προσωπικό εθελοντές της ΤΙΤΑΝ, της ΧΑΝΘ και του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ν. Παπαγεωργίου η «Αντηρίδα», στέλνοντας μήνυμα για την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της ΤΙΤΑΝ και της ΧΑΝΘ για την έμπρακτη και συνεχή στήριξη προς το Νοσοκομείο με διάφορες πρωτοβουλίες.

Από την πλευρά τους, ο Διευθυντής της ΤΙΤΑΝ Βασίλης Στρουγγάρης, ο Προϊστάμενος Οικονομικής και Διοικητικής Υπηρεσίας Ανέστης Σελεγγίδης, ο Γενικός Διευθυντής της ΧΑΝΘ Βασίλης Ιωάννου και η Διευθύντρια του Τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς Αρίστη Τζώνη ανέφεραν ότι η δράση υλοποιείται με ιδιαίτερη χαρά, στο πλαίσιο των «Ανθεστηρίων», που συνδιοργανώνονται εδώ και μια δεκαετία με στόχο να ομορφύνουν το περιβάλλον και να ενθαρρύνουν τον εθελοντισμό.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.