ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: «Νταής» δικυκλιστής κουτούλησε οδηγό ταξί και τον παράτησε αναίσθητο στο δρόμο - Δείτε σε βίντεο την επίθεση

MakThes Team15 Νοεμβρίου 2022

Περιστατικό ξυλοδαρμού και εγκατάλειψης στη Θεσσαλονίκη ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου ένας οδηγός ταξί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον οδηγό μηχανής, με τον τελευταίο μάλιστα να τον εγκαταλείπει αναίσθητο στο έδαφος.

Τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου, περίπου στις 05:00, το ταξί συγκρούστηκε με τη μηχανή στη συμβολή των οδών Δωρηλαίου και Βιζύης στην Τούμπα, χωρίς καν να σημειωθεί τραυματισμός. Ωστόσο, αντί το συμβάν να λήξει πολιτισμένα, ο οδηγός της μηχανής και ο οδηγός του ταξί διαπληκτίστηκαν με τον πρώτο να χτυπάει με το κεφάλι τον δεύτερο. Ο οδηγός ταξί σωριάστηκε αναίσθητος στο έδαφος και ο δράστης ανέβηκε στη μηχανή και μαζί με τον συνεπιβάτη του τον παράτησαν στο οδόστρωμα. 

Ο οδηγός ταξί νοσηλεύτηκε για 1,5 μήνα στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έλαβε το εξιτήριό του πριν από μερικές ημέρες.

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει την αναζήτηση του δράστη με την οικογένεια του θύματος να απευθύνει έκκληση σε τυχόν μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας, ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός της μηχανής.

Δείτε το βίντεο στο οποίο φαίνεται το περιστατικό:


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.