ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

O Γιώργος Λίλτσης έστειλε μήνυμα νίκης - «Κάθε ψήφος στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι ψήφος εμπιστοσύνης»

MakThes Team06 Οκτωβρίου 2023

Από τη Δημοτική Ενότητας Σταυρούπολης έκλεισε τον κύκλο των προεκλογικών εκδηλώσεών του ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Γιώργος Λίλτσης, στέλνοντας μήνυμα νίκης και ανατροπής.

Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την
ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, τονίζοντας ότι «κάθε ψήφος στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι ψήφος εμπιστοσύνης για να γυρίσει η πόλη σελίδα.

«Οι δημότες Παύλου Μελά είναι αποφασισμένοι την Κυριακή να κάνουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Σε λίγες ώρες ο δήμος μας, ο τόπος μας, η πόλη μας γυρίζει σελίδα.

Η σημερινή παρουσία όλων σας στην τελευταία μας κεντρική εκδήλωση ήταν συγκλονιστική

Από τη Σταυρούπολη στείλαμε το μήνυμα της νίκης. Το μήνυμα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στο δήμο Παύλου Μελά με δήμαρχο τον Γιώργο Λίλτση» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος και ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που συγκεντρώθηκε από νωρίς στη Σταυρούπολη.

«Σας ευχαριστούμε. Την Κυριακή κάθε ψήφος στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είναι ψήφος εμπιστοσύνης, ψήφος στη συνέπεια, ψήφος στις προτάσεις, ψήφος στο σχέδιο και το όραμα. Κάθε ψήφος είναι ένα κομμάτι του αύριο που θα δημιουργήσουμε μαζί.

Με τους πολίτες, για τους πολίτες Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ψηφίζουμε Γιώργο Λίλτση» είπε καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες.




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.