ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι συναντήσεις Αγγελούδη με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα- Η πρόταση για δημιουργία 2500 θέσεων στάθμευσης

Βαγγέλης Στολάκης17 Ιανουαρίου 2024

Παραγωγικές συναντήσεις είχε στην Αθήνα όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης ο οποίος επέστρεψε σήμερα στο γραφείο του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Αγγελούδης την Δευτέρα συναντήθηκε με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εξάλλου, ο ίδιος είχε προϊδεάσει για την πρόθεσή του να βρίσκεται συχνά στην Αθήνα για συναντήσεις με αξιωματούχους για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης πριν από τις κάλπες του περασμένου Οκτωβρίου. 

Ο κ. Αγγελούδης μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο και ζήτησε ενίσχυση του δήμου για την μίσθωση μηχανημάτων καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε και με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με την οποία επρόκειτο να συναντηθεί τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μια συνάντηση που αναβλήθηκε εξαιτίας της ασθένειας της υπουργού από κορονοϊό. Οι δυο τους συμφώνησαν την πραγματοποίηση σύσκεψης στη Θεσσαλονίκη στις 3 Φεβρουαρίου με αντικείμενο τις πολιτιστικές υποδομές της πόλης.

Κατά τη διάρκεια των επαφών του με τα κυβερνητικά στελέχη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού 2024 σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα συγκαλέσει ΔΣ με αντικείμενο συζήτησης το έργο του FlyOver που δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στους Θεσσαλονικείς προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στις ώρες αιχμής.

Ο κ. Αγγελούδης είχε συνάντηση επίσης με τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο στον οποίο κατέθεσε την πρότασή του για τη δημιουργία 2.500 θέσεων στάθμευσης περιμετρικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως αύριο ο κ. Αγγελούδης θα παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη τύπου με την ιδιότητα του δημάρχου Θεσσαλονίκης και θέμα ενημέρωσης τα οικονομικά του δήμου αλλά και την καθαριότητα και όλα όσα έγιναν από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.