Οι γεύσεις και τα μυστικά της τσιγγάνικης κουζίνας προσαρμόζονται σε food truck version και ταξιδεύουν από τον Δενδροπόταμο σε όλη την Ελλάδα.
Τα νέα παιδιά από τον Δενδροπόταμο που είχαν καταφέρει να φτιάξουν το Kherel στο Κορδελιό, συνεργάζονται με το σωματείο «STREET FOODS IN GREECE», που διοργανώνει το FOOD TRUCK FESTIVAL σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα. Μετά την Καβάλα, η καντίνα «Kherel», που σημαίνει «κάνει», βρίσκεται στα Ιωάννινα και αναγνωρίζει μεγάλη αποδοχή και προτίμηση από τον κόσμο.
Στην καντίνα, εκτός από τα νέα παιδιά από τον Δενδροπόταμο, συμμετέχει και ένα ζευγάρι που μετά από δοκιμασίες και δύσκολο παρελθόν, τους δίνεται πραγματικά μια δεύτερη ευκαιρία για να σταθούν και να προχωρήσουν σε μια νέα ζωή.
Τα πιάτα που σερβίρουν είναι το Κουζουκάκι, από κιμά προβατίνας, το Κιμαλού με κιμά μοσχαρίσιο, το Tantuni από ψιλοκομμένο κρέας προβατίνας και μοσχαριού και τα Γκατζικα από ψίχα φιλέτου κοτόπουλου. Όσοι δοκιμάζουν τα πιάτα, γεύονται τον τρόπο που κόβουν και μαγειρεύουν το κρέας οι Τσιγγάνοι, σε street food μορφή.
Για να δείτε που μπορείτε να βρείτε το Food Truck Festival: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094691112408