ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οριστικό: Αυτοί υποβιβάζονται από τη Super League

MakThes Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Όπως συνέβη και πέρσι, μόνο ο τελευταίος της Super League θα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, όπως αποφάσισε σήμερα με ψήφους 11-5 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το παραπάνω αποτελεί εισήγηση της Super League, που είχε περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρωταθλητές των δύο ομίλων της Super League 2 θα πρέπει να δώσουν αγώνα μπαράζ για την άνοδο, ενώ ο ηττημένος θα δώσει νέο μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των συλλόγων της δεύτερης κατηγορίας, που επιθυμούσαν την απευθείας άνοδο των πρωταθλητών των ομίλων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ύστερα από σχετική απόφαση και εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος SL1.

Εγκρίθηκε, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, η παράταση στην έναρξη του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η οποία επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Εγκρίθηκε η πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής για οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων grassroots που εντάσσονται στο πρόγραμμα της Ε.Π.Ο. «Hello Football Friend» και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ετήσιας UEFA Grassroots Week (23-30/9/2021) στις ΕΠΣ Καστοριάς, Ευρυτανίας, Έβρου, Κιλκίς, Θράκης, Πέλλας, Μεσσηνίας.

Εγκρίθηκε το σχέδιο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών για τον καταρτισμό 4 ομίλων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας".

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.