ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την ομιλία Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη - Οι "πράσινες" αφίξεις, η κινητοποίηση και οι... παρουσίες

Βαγγέλης Στολάκης13 Σεπτεμβρίου 2022

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο τοπικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ενόψει της διήμερης παρουσίας του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Χαριλάου Τρικούπη ο κ. Ανδρουλάκης λόγω του πρόσφατου ατυχήματος που είχε και της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε θα περιοριστεί στα... απολύτως απαραίτητα. Θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:30 και την επομένη στις 11:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την πρώτη που πραγματοποιεί στην πόλη αρχηγός του κόμματος μετά από χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ανδρουλάκης θα αναφερθεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα που έχουν προκύψει από την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου, θα απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα όσα είπε πριν λίγες ημέρες από το ίδιο βήμα ο πρωθυπουργός, θα θέσει τα όρια με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του, με το οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Την οργάνωση της ομιλίας έχουν αναλάβει τα τοπικά στελέχη του κόμματος των δυο Νομαρχιακών Επιτροπών και οι δυο γραμματείες αυτών, Ευριβιάδης Ελευθεριάδης και Κώστας Κοκολάκης μαζί με «πράσινους» παράγοντες υπεύθυνους του οργανωτικού του κόμματος που ήρθαν από την Αθήνα. Χθες πραγματοποιήθηκε μάλιστα σχετική σύσκεψη στα γραφεία της ΝΕ Θεσσαλονίκης.

Στόχος του κόμματος είναι να «γεμίσει το συνεδριακό κέντρο» όπως λένε χαρακτηριστικά στελέχη του στο makthes.gr. Προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση τις τελευταίες ώρες με sms και τηλέφωνα στα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Ήδη η αίθουσα στο «Ιωάννης Βελλίδης» ετοιμάζεται ενώ λέγεται ότι θα τοποθετηθούν περίπου 1.100 καρέκλες. Αναμένονται και πούλμαν από γειτονικούς νομούς.

Από τις αρχές της εβδομάδας ξεκίνησε και η... απόβαση των Αθηναίων στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη βρίσκεται ο γραμματέας Νεολαίας, Γιώργος Τσούμας ενώ Τρίτη καταφτάνει και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος. Ο κ. Σπυρόπουλος αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων που είχαν ζητήσει να συναντηθούν με τον Νίκο Ανδρουλάκη αλλά λόγω του ατυχήματος κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Αναμένεται να παραβρεθούν όλοι οι νυν και πρώην βουλευτές του κόμματος από όλη την επικράτεια.

Αύριο Τετάρτη, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ θα συναντηθεί με την διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Σήμερα σε Συκιές, Τούμπα, 5ο Διαμέρισμα, Καλαμαριά και στο Κέντρο της πόλης θα υπάρχουν κλιμάκια του κόμματος που θα διανέμουν προσκλήσεις για την αυριανή ομιλία Ανδρουλάκη.

Φωτό από τις προετοιμασίες της αίθουσας


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.