ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πλήθος πιστών και παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου η δοξολογία του Αγίου Δημητρίου (βίντεο, φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης26 Οκτωβρίου 2022

Πολιτικοί και πολίτες συρρέουν από νωρίς το πρωί τα τον Ιερό Να;o Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη Δοξολογία τελείται παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία έφτασε στον Ιερό Ναό πριν από λίγο.


Στη Δοξολογία χοροστατεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Παρών στη Δοξολογία της Θεσσαλονίκης είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης όπως και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Παρόντες επίσης είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, Μελίνα Δερμεντζόπουλου, Κώστας Γιουτίκας, Πάρις Μπίλλιας, εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, βουλευτές και εκπρόσωποι των κομμάτων.

Στην Δοξολογία παραβρίσκονται ακόμη και ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Μαρία Αντώνιου. Παρόντες και οι οι βουλευτές Γιώργος Αρβανιτίδης, Χάρης Καστανίδης, Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμιου, Γιάννης Αμανατίδης που εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ, Ελ. Ράπτη, Δ. Κούβελας, Στρ. Σιμόπουλος, Αν. Ευθυμίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου κ.α.

Σημειώνεται πως από νωρίς πιστοί συρρέουν στην εκκλησία για τον εορτασμό του Πολιούχου, χωρίς ιδιαίτερα μέτρα κατά της πανδημίας.




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.