ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική Γραμματεία: Εκλογή από τη βάση του νέου αρχηγού τον Σεπτέμβριο προτείνει η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

MakThes Team02 Ιουλίου 2023

Τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 13 Ιουλίου, διαρκές συνέδριο τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου εκλογή από τη βάση φέρεται να εισηγήθηκε η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που αποφασίζει για τον οδικό χάρτη για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν πως ο Σωκράτης Φάμελλος έχει προταθεί για πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ η Θεοδώρα Τζάκρη προτάθηκε για γραμματέας της Κ.Ο.

Αντιπρόεδρος στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε η Όλγα Γεροβασίλη, για την οποία φαίνεται να υπάρχει συμφωνία από όλες τις τάσεις, ενώ οι Διονύσης Καλαματιανός και η Σία Αναγνωστόπουλου έχουν προταθεί για Γραμματείς της ΚΟ, χωρίς να έχουν ακόμη καταλήξει.

 Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Η διαδικασία ξεκίνησε με εισήγηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου. Μετά τη Ράνια Σβίγκου τον λόγο πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Παύλος Πολάκης αλλά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να μιλήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.