ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικοί στις επάλξεις και σε θέσεις μάχης ακόμα και στις... διακοπές

Βαγγέλης Στολάκης27 Αυγούστου 2022

Μπορεί κόμματα και πολιτικοί όλο το προηγούμενο διάστημα να ήταν στα... κόκκινα εξαιτίας του ενδεχομένου προκήρυξης πρόωρων εκλογών, οι διαβεβαιώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους σήμανε λήξη... συναγερμού. Για λίγο.

Γιατί το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησης του προσωπικού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη είχε ειδήσεις ακόμα και τον... Αύγουστο.

Για το λόγο αυτό κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές της ΝΔ αλλά και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, προκειμένου να υπάρχει εκπροσώπηση του κόμματός τους στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές αν και σε διακοπές ήταν στις... επάλξεις.

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, αν και έκανε μια... παύση για να ξεκουραστεί χρειάστηκε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων ακόμα και κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής της στο Σούνιο. Άνοιξε λοιπόν την κάμερα του υπολογιστή της και μέσω skype εμφανίστηκε ζωντανά από εκεί που βρισκόταν, έχοντας άλλοτε ως φόντο δέντρα και άλλοτε θάλασσα σε τέσσερις συνδέσεις.



Κάτι αντίστοιχο έκανε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος. Από το δωμάτιο των διακοπών του στο Καστελόριζο όπου βρέθηκε ήταν από πολύ νωρίς στις... επάλξεις για τις ανάγκες τηλεοπτικών του εμφανίσεων.




Σε μια ταβέρνα σε χωριό της... Τήνου εγκατέστησε τον... εξοπλισμό του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Πένυ Δαλαμπούρα. Η κ. Δαλαμπούρα που υπήρξε ένα από τα «πράσινα» στελέχη με συνεχείς εμφανίσεις στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών δεν αρνήθηκε προσκλήσεις δημοσιογράφων και με τα μέσα που διέθετε εμφανιζόταν στην τηλεόραση.


Τις διακοπές με τις... τηλεοπτικές εμφανίσεις συνδύασε φέτος το καλοκαίρι και ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος αρχηγός του κόμματος Παύλος Χρηστίδης. Πουκάμισο και σακάκι για την εικόνα της... τηλεόρασης και από κάτω έτοιμος για παραλία με το μαγιό, όπως φαίνεται και από την παρακάτω λήψη που έγινε μετά την εμφάνισή του σε κανάλι από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε για διακοπές με την οικογένειά του.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.