ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πώς πλησίασαν οι ντετέκτιβ τον αδελφό του δημάρχου Ωραιοκάστρου - Η προσφορά και το "παζάρι"

MakThes Team31 Οκτωβρίου 2021

Σκηνές από ταινία θυμίζουν όσα διαδραματίστηκαν στην υπόθεση του εκβιασμού του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, με τις αρχές να προσπαθούν να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια του «σεναρίου».

Ακόμα παραμένουν διφορούμενα κάποια σημεία για την σύνδεση των ντετέκτιβ και του ηθικού αυτουργού σε σχέση με τον εκβιασμό για το βίντεο που περιέχει προσωπικές στιγμές του δημάρχου Ωραιοκάστρου. Δεν είναι σίγουρο, αν ο εκβιασμός προήλθε από τον ηθικό αυτουργό ή αν οι συλληφθέντες έπαιξαν ένα δικό τους παιχνίδι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, οι ντετέκτιβ που είχε προσλάβει - όπως όλα δείχνουν- πολιτικός αντίπαλος του Παντελή Τσακίρη, τηλεφώνησαν στον αδελφό του και του ζήτησαν να βρεθούν από κοντά. Αρχικά τον ενημέρωσαν για την δουλειά που τους έχει ανατεθεί και για το βίντεο μέσω ενός τρίτου ατόμου, που ήταν κοινός γνωστός. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο makthes.gr, ο αδελφός του Παντελή Τσακίρη ενημερώθηκε για το βίντεο και ότι ο πολιτικός αντίπαλος του δίνει μεγάλο χρηματικό ποσό για να το λάβει στα χέρια του. Πάντα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησαν διπλάσια χρήματα από την οικογένεια του κ. Τσακίρη για να λάβουν το βίντεο και να μην φτάσει σε άλλα χέρια. Ο αδελφός του δημάρχου ζήτησε μια εβδομάδα προθεσμία μέχρι να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό που συμφώνησαν οι δυο πλευρές, ώστε να αποκαλυφθεί και το όνομα του ηθικού αυτουργού που ζήτησε από τους ντεντέκτιβ να παρακολουθούν τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου μέρα και νύχτα. 

Με τις υποδείξεις της αστυνομίας, το ραντεβού κλείστηκε σε καφέ γνωστής αλυσίδας στην Καλαμαριά. Περίπου 40 αστυνομικοί με πολιτικά παρίσταναν τους θαμώνες και όταν έπεσε το χρηματικό ποσό στο τραπέζι, τότε προχώρησαν στις συλλήψεις του 46χρονου και 66χρονου ντετέκτιβ. 

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makthes.gr, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ντοκουμέντα από συναλλαγή των δυο συλληφθέντων με τον πολιτικό αντίπαλο του Παντελή Τσακίρη. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα και ανοιχτά ενδεχόμενα για την υπόθεση αυτή, που αναμένονται να ξεκαθαριστούν από την έρευνα των αρχών που θα οδηγήσει στον εισαγγελέα τους εμπλεκόμενους με τις ανάλογες κατηγορίες. 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.