ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Που σε πηγαίνουν παιδάκι μου» - Ράγισε και τις πέτρες ο σπαραγμός της μητέρας του Μιχάλη Κατσουρή (φωτ.)

MakThes Team11 Αυγούστου 2023

Με κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια λένε ο τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε οι φίλοι, οι συγγενείς του αλλά και απλός κόσμος. 

Ο 29χρονος δολοφονήθηκε στην καταδρομική επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Κιέβου, το βράδυ της Δευτέρας (07.08.2023) στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στο οποίο βρισκόταν με φίλους του για να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα της Ένωσης και να περάσουν λίγο χρόνο συζητώντας για την αγαπημένη τους ομάδα.

Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και σύσσωμη η ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα. 

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου φέρει κιτρινόμαυρες κορδέλες και το κασκόλ της Original 21.

Η μητέρα του, σπαράζοντας φώναξε... «πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου». Η γυναίκα, ήταν υποβασταζόμενη, καθώς νοσηλεύτηκε έπειτα από την κατάρρευση της στο άκουσμα  της τραγικής είδησης για το παιδί της.

Η μητέρα του Μιχάλη, επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος που «δεν προστάτευσε το παιδί» και επέτρεψε «να το δολοφονήσουν», ζητώντας ως ελάχιστη δικαίωση τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου του.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», λέει με τη σειρά του ο πατέρας του Μιχάλη.

Ο συγκεντρωμένος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν τι λευκό φέρετρο με τη σορό του 29χρονου εξήλθε του Ιερού Ναού για να οδηγηθεί στα Κοιμητήρια.

Εκεί, οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι φίλοι του Μιχάλη, τοποθέτησαν και ένα πανό: «Μιχάλη ζεις, για πάντα μαχητής».


Από νωρίς έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στις οθόνες υπάρχει η φωτογραφία του αδικοχαμένου 29χρονου. Τη συνοδεύει μια λέξη: Αθάνατος.



 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.