ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις για το τσίρκο που έχει στηθεί στη Νέα Παραλία

MakThes Team23 Μαΐου 2024

Την έντονη αντίθεσή του στο περιοδεύον, διακρατικό, πολιτιστικό φεστιβάλ που έχει εγκατασταθεί από χθες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, εκφράζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας  του Δ. Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης, κάνοντας λόγο για.. «τσίρκο».

Όπως ο ίδιος σχολιάζει σε σημερινή ανάρτησή του «ερχόμαστε εμείς, η σημερινή διοίκηση να προσθέσουμε το λιθαράκι μας στην απαξίωση της Νέας Παραλίας. Προσωπικά ντρέπομαι»!

Αναλυτικά η ανάρτησή του αναφέρει:

«Υπάρχουν πολλοί άλλοι χώροι στη Θεσσαλονίκη για να στηθεί ένα τσίρκο! Πάνω στα κατεστραμμένα από την προηγούμενη διοίκηση σιντριβάνια ερχόμαστε εμείς, η σημερινή διοίκηση να προσθέσουμε το λιθαράκι μας στην απαξίωση της Νέας Παραλίας. Προσωπικά ντρέπομαι»!

Ωστόσο, πριν από λίγο σε νέα του ανάρτηση διευκρίνισε πως «δεν πρόκειται για διαφοροποίηση» από την διοίκηση του Δήμου και απέδωσε αυτήν την αντίδρασή του «σε απειρία».

Συγκεκριμένα γράφει:

«Ενημερώνω ότι δεν πρόκειται για διαφοροποίηση! Πιστεύω στις ικανότητες του Δημάρχου μας και της δημοτικής ομάδας. Εδώ ξέφυγε το θέμα λόγω απειρίας! Είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα προσέχουμε περισσότερο και θα ενημερωνόμαστε αναλυτικά πριν από οποιαδήποτε απόφαση. Επίσης να επισημάνω ότι συστήθηκε ομάδα που θα επεξεργαστεί την κανονιστική για τη Νέα Παραλία. Η επιτυχία της Νέας Παραλίας της έχει φορτώσει πολλά, όλοι θέλουν τη Νέα Παραλία»!

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα του «La Nomad House» πραγματοποιήθηκε χθες 22/05 με την παράσταση «Το όνειρο», βασισμένη στο έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός» με ζωντανή μουσική, χορό και ακροβατικά από κορυφαίους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Σήμερα από τις 10:00 έως της 15:00 θα λάβει χώρα το συνέδριο με τίτλο «Διερευνώντας το μεταναστευτικό από τη σκοπιά των πολιτικών υποδοχής: Ανθρωπιστική ή Πολιτική κρίση».













This page might use cookies if your analytics vendor requires them.