ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προφυλακιστέος ο 41χρονος από τα Μάλγαρα που παρέσυρε την πρώην σύζυγο του

Μάριαν Μανού25 Ιουνίου 2024

Προφυλακιστέος κρίθηκε, ύστερα από την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια ο 41χρονος από τα Μάλγαρα που παρέσυρε την πρώην σύζυγό του με το αυτοκίνητό του, καθώς εκείνη επέβαινε σε δίκυκλο, κι αφού την ανέτρεψε την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής.

Ο κατηγορούμενος έρχεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ανακριτικές αρχές, αφού είχε παρέλθει το 48ωρο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε μετανιωμένος. Όπως υποστήριξε και προανακριτικά, η όλη τους διαμάχη με την πρώην του σύζυγο έγκειται σε οικονομικές διάφορες.

Το χρονικό

Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής στις 11:20, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, ο 41χρονος παρέσυρε την 35χρονη πρώην σύζυγό του με το αυτοκίνητό του, καθώς εκείνη επέβαινε σε δίκυκλο, κι αφού την ανέτρεψε την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε. Τότε ένας περαστικός προσπάθησε να τους χωρίσει και η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και μεταφέρθηκε στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του Α.Τ. Λευκού Πύργου όπου ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ενώ οι αρχές αναζητούσαν τον 41χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να τον συλλάβουν.

Μάλιστα, δυο ημέρες μετά το βίαιο αυτό περιστατικό, απείλησε ξανά την 35χρονη μέσω τρίτων, ότι επρόκειτο να την σκοτώσει. Για το συγκεκριμένο συμβάν, η γυναίκα υπέβαλε νέα μήνυση και ο 41χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή.

Την είχε πυροβολήσει με καραμπίνα

Το ζευγάρι βρίσκεται 1,5 χρόνο σε διάσταση και δεν ήταν η πρώτη φορά που η 35χρονη δέχθηκε επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου πριν ένα χρόνο ο δράστης πήγε με καραμπίνα έξω από το σπίτι της 35χρονης με καραμπίνα και πυροβόλησε την ώρα που κατέβαζε το παντζούρι για να προστατεύει. Η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπο της και σώθηκε από θαύμα, ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα παιδιά τους. Τότε, είχε σχηματιστεί δικογραφία για πλημμέλημα και αναμένεται ακόμη, να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.