ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτη «γνωριμία» Στ. Κασσελάκη - Κ. Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

MakThes Team03 Οκτωβρίου 2023

Με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντάται αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Eίναι η πρώτη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές και βασικό θέμα συζήτησης μπροστά στις κάμερες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσε στη Θεσσαλία η κακοκαιρία Elias.

«Είχαμε μια εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «βεβαίως και μιλήσαμε και για συναινέσεις, αλλά συγχρόνως από μεριάς μου ανέφερα και θέματα της ομογένειας και των αποδήμων και βεβαίως όσα είδα στην περιοδεία μου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα». Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση «και θα την καλλιεργήσουμε με την Πρόεδρο και στα επόμενα χρόνια», ενώ επισήμανε ότι συζήτησαν και για την επικείμενη επίσκεψη του στην Κύπρο.


«Είδα δια ζώσης τα προβλήματα. Είδα ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη από αρωγή από την Πολιτεία. Εμείς ό,τι μπορούμε να κάνουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση θα το κάνουμε», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να σημειώνει ότι δυστυχώς η κλιματική κρίση είναι εδώ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός η αυτοδιοίκηση αλλά και η τοπική κοινωνία. «Χρειάζεται συναίνεση με τη συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις», σημείωσε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.