Οι Θεσσαλονικείς τοποθέτησαν ομπρέλες, έστρωσαν τραπεζομάντηλα και έβγαλαν τα τάπερ τους. Για όσους δεν προνόησαν στο σημείο υπάρχει μια μεγάλη ψησταριά που ψήνει σουβλάκια και η ουρά είναι ατελείωτη. Μέχρι και αυτή την ώρα έχουν ψήσει τουλάχιστον 600 σουβλάκια και η συνέχεια προβλέπεται μεγάλη.
Το γλέντι συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το εστιατόριο Τοίχο Τοίχο και το Ανώπολις. Σερβίρεται βιολογικό κρασάκι από τους αμπελώνες της οικογένειας Παναγιωτίδη, ενώ το κέφι άναψε η η παραδοσιακή ορχήστρας της οικογένειας.