ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα από μπουρίνια σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα (βίντεο)

MakThes Team19 Αυγούστου 2024

Αρκετά προβλήματα παρουσίασαν τα μπουρίνια που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα την Κυριακή 18/8/. Δέντρο ξεριζώθηκε από τους ισχυρούς ανέμους ενώ μια σκεπή άρπαξε φωτιά αφού πρώτα χτυπήθηκε από κεραυνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ στην Ολυμπιάδα στη Θεσσαλονίκη ένα δέντρο έπεσε στο δημοτικό πάρκινγκ προκαλώντας μικρές ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Το δέντρο ξεριζώθηκε από τους ισχυρούς ανέμους.

Πτώσεις δέντρων υπήρξαν επίσης σε Καλαμαριά και Κορδελιό, ενώ σκεπή τυλίχθηκε στις φλόγες από κεραυνό, στον Άγιο Χαράλαμπο Λαγκαδά. Στο σπίτι δεν βρισκόταν κανείς, επιτόπου έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα. 

Μικρές εστίες πυρκαγιάς σε ξέρα χόρτα σε Βαγιοχώρι, Νέα Απολλωνία και Σταυρό από κεραυνούς αντιμετωπίστηκαν άμεσα.


Ο δυνατός αέρας ξεκόλλησε ένα μεγάλο κομμάτι στέγης στην οδό Τέκμωνος στον Βοτανικό το οποίο προσγειώθηκε σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην γειτονιά. Σαν από θαύμα κανείς δεν κινδύνευσε αφού προφανώς οδηγοί και περαστικοί κρύφτηκαν για να προφυλαχθούν από την καταιγίδα.

Προβλήματα από την ξαφνική κακοκαιρία σημειώθηκαν επίσης σε Βέροια, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Τύρναβο, Ημαθία, Κοζάνη, Πέλλα και Κορινθία.





This page might use cookies if your analytics vendor requires them.