ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ψήφισε στο Περιστέρι ο Αλέξης Τσίπρας - «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή δημοκρατία και υγιής κοινωνία αύριο» (βίντεο)

MakThes Team25 Ιουνίου 2023

Σηματοδοτώντας την προσπάθειά του να ανατρέψει το χαμηλό ποσοστό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου. 

Πριν μπει στο παραβάν για να ψηφίσει συνομίλησε με όλο τον κόσμο δίνοντας το χέρι σε όλους τους παριστάμενους. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρισε αργά χθες το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για να συναντήσει δημοσιογράφους. 

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα ενώ ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στη δήλωσή του: «Στη σημερινή τελική κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση με την ενισχυμένη αναλογική κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσεις την επόμενη μέρα, η ζωή μας, αλλά και η ποιότητα της δημοκρατίας. Αν θα έχουμε κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία και αν θα έχουμε ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί αξιόπιστα να τηρήσει αυτόν τον ρόλο. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή δημοκρατία και υγιής κοινωνία αύριο», τόνισε. 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.