Τιμές που ξεκινούν από τα 60 ευρώ και φθάνουν σε περισσότερα από 200 καταγράφονται στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία της χώρας για τις ημέρες των ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Παράλληλα, τα μουσικά σχήματα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης έχουν ετοιμάσει εδώ και μέρες τα δικά τους πακέτα τα οποία μπορούν να ξεπεράσουν και τα 350 ευρώ για τα τέσσερα άτομα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 € με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.
Για πιο οικονομικές προτάσεις οι πελάτες μπορούν να καταβάλουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.
Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190€ έως 250 €, η σπέσιαφ φιάλη από 250 € έως 300 και η premium από 300 € έως 350 €.