ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου, Δένδιας, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη για τη στρατιωτική παρέλαση

Νίκος Οικονόμου24 Οκτωβρίου 2023

Ιδιαίτερα υψηλές θα είναι και φέτος οι πολιτικές παρουσίες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που θα γίνει στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Έτσι στην εξέδρα των επισήμων θα καθίσουν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία κάθε χρόνο τιμά την πόλη στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, καθώς ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλες για τη Σύνοδο Κορυφής.

Ενδιαφέρον θα έχει και η συνεύρεση στην εξέδρα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί της Κεντροαριστεράς θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τη στρατιωτική παρέλαση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει το παρών και στην επίσημη δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο, ενώ ο κ. Κασσελάκης θα είναι μόνο στη στρατιωτική παρέλαση.

Ακόμη στην εξέδρα των επισήμων θα βρίσκεται ως οικοδεσπότης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ θα καθίσουν ακόμη ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, καθώς και ο απερχόμενος, αλλά και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και Στέλιος Αγγελούδης, που θα αποτελέσουν άλλο ένα ενδιαφέρον δίδυμο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.