ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Σφυρίζει" την έναρξη του αγώνα των ευρωεκλογών και παρουσιάζεται στον στρατό ο Κασσελάκης

Βαγγέλης Στολάκης08 Μαρτίου 2024

Μια ημέρα πριν παρουσιαστεί στο στρατό για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για την μάχη των επικείμενων ευρωεκλογών του Ιουνίου. Εκλογών κρίσιμων για την Κουμουνδούρου στις οποίες προσβλέπει αφενός στην διατήρηση της δεύτερης θέσης και αφετέρου των ποσοστών που έλαβε στις εθνικές εκλογές του 2023. 

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρουσιάζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμά του με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη. "Θα είναι μια εκδήλωση που θα σημάνει την μεγάλη εκκίνηση για τις ευρωεκλογές" σχολιάζουν συνεργάτες του κ. Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης και συμμετοχής στον αγώνα του κόμματος ζητώντας από τους πολίτες να συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο καταθέτοντας την αίτησή τους μέσω του iSYRIZA. Υπενθυμίζεται, πως το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος θα καταρτιστεί κατόπιν προκριματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ όσων εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα είναι εκ νέου οι δυο νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβαντίδης και Έλενα Κουντουρά. 

Την επομένη, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 ο κ. Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό και ειδικότερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών στη Σπάρτη, όπου και θα παραμείνει για περίπου είκοσι ημέρες όπως ορίζει ο νόμος για τους Έλληνες που κατοικούν χρόνια στο εξωτερικό. Αυτό φέρεται να ανέφερε ο ίδιος σε σύσκεψη που είχε σήμερα. 

Την Τρίτη 12 Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης θα παραβρεθεί σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την ακρίβεια και το φορολογικό, όπου θα παρουσιαστούν οι επικαιροποιημένες προτάσεις του κόμματος, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. 

Την Κυριακή στις 4:30 το μεσημέρι θα επισκεφτεί τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής για συνάντηση με συντρόφους του και στη συνέχεια θα βρεθεί για καφέ με τους βουλευτές της πόλης. Στις 20.00 θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ Unclickable σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον. Τη Δευτέρα το πρωί θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και στις 11:00 θα έχει σύσκεψη με φορείς Πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί τους χώρους του Φεστιβάλ και τον «Φάρο του Κόσμου» στον Δενδροπόταμο όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατέρα Αθηναγόρα. Το βράδυ της Δευτέρας θα παρακολουθήσει ερασιτεχνική θεατρική παράσταση στο Δημοτικό θέατρο των Νέων Μουδανιών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.