ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σήμερα… γάμος γίνεται στη Νέα Υόρκη για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ - Μεγάλο πάρτι το καλοκαίρι στην Ελλάδα

MakThes Team19 Οκτωβρίου 2023

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται σήμερα στη Νέα Υόρκη τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε χθες στην εισήγησή του, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Κυριακή, είναι ότι παντρεύεται τον Τάιλερ με πολιτικό γάμο.

Τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος τού έδωσαν τις ευχές τους.

Η απουσία Κασσελάκη είχε προκαλέσει αίσθηση, κριτική και απορίες και εσωκομματικά.

Την απουσία του Στέφανου Κασσελάκη για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών είχε σχολιάσει ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος προχθές δήλωσε ότι αγνοεί τον λόγο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις ΗΠΑ, ενώ η απουσία Κασσελάκη σχολιάστηκε και από τον πρωθυπουργό.

«Δεν μπορεί να μη σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι αποφάσισε να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπική του υπόθεση την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών», είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και σήμερα θα παντρευτεί στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με ένα μάρτυρα και θα ακολουθήσει ένα μικρό πάρτι, όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN TV.

Το ευτυχές γεγονός θα γιορταστεί και στην Ελλάδα, όχι όμως τώρα, αλλά το καλοκαίρι, με μεγάλο πάρτι σε παραμεθόριο περιοχή!

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.