ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σπ. Πέγκας: Είναι πολύ σημαντικό να ψηφίσουν οι πολίτες την επόμενη Κυριακή (βίντεο)

MakThes Team08 Οκτωβρίου 2023

Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει ο Σπύρος Πέγκας για τον β' γύρο τον αυτοδιοικητικών εκλογών, τονίζοντας ότι όσοι ψήφισαν σήμερα το συνδυασμό «Θεσσαλονίκη για Όλους» είναι ενεργοί πολίτες που δεν καθοδηγούνται. 

«Κάναμε έναν έντιμο αγώνα. Ήταν μία συναρπαστική προεκλογική περίοδος. Θέσαμε τα διακυβεύματα και τα θέματα της πόλης. Φτιάξαμε ένα αναλυτικό πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης. Εκτός από αυτό, φτιάξαμε μια πολύ ωραία παρέα, ενώσαμε δυνάμεις, ήρθαν πολλές προσωπικότητες και πολλοί νέα άνθρωποι και συντάχθηκαν μαζί και πολέμησαν για αυτές τις ιδέες» τόνισε σε δήλωσή του. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι έξι στους δέκα συμπολίτες μας δεν εκφράστηκαν στην κάλπη. Όπως είπε «μας λυπεί που το 60% των δημοτών δεν ήρθε να ψηφίσει». Πλαισιωμένος από συνεργάτες και υποψηφίους, ο κ. Πέγκας ευχαρίστησε τους πολίτες που ψήφισαν το συνδυασμό «Θεσσαλονίκη για Όλους». 

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλες και όλες που μας ψήφισαν και μας στήριξαν, τους υποψηφίους, τους εθελοντές μας, όλον τον κόσμο που ήρθε και στάθηκε δίπλα μας. Την επόμενη ημέρα θα είμαστε παρόντες στη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, θα είμαστε δίπλα στους Θεσσαλονικείς, είμαστε εδώ. Θεσσαλονίκη για όλους και θα παραμείνουμε στις επάλξεις», είπε χαρακτηριστικά. 

Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει εν όψει του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Πέγκας δήλωσε: «Ο συνδυασμός θεωρεί ότι οι δημότες δεν καθοδηγούνται. Θα αποφασίσουν τη δική τους ψήφο. Τους καλώ να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή. Είναι πολύ σημαντικό. Αν θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τη πόλη πρέπει οι δημότες να πάνε να ψηφίσουν. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης».

Δείτε βίντεο: 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.