ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στέλιος Αγγελούδης: «Η δράση σήμερα είναι η συμμετοχή, όχι η απουσία» (βίντεο, φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης09 Ιουνίου 2024

Μήνυμα υπέρ της συμμετοχής στις σημερινές ευρωεκλογές έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 422 εκλογικό τμήμα στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αγγελούδης ψήφισε αργά το απόγευμα λόγω απουσίας του στην Αθήνα για ανειλημμένες υποχρεώσεις.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ένα ένα όπως και τους πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο και ενημερώθηκε για την εκλογική διαδικασία. Όπως του μεταφέρθηκε μέχρι εκείνη την ώρα είχε ψηφίσει το 1/3 των εγγεγραμμένων κυρίως οι μεγαλύτερης ηλικίας.


Σε δηλώσεις του στη συνέχεια ο κ. Αγγελούδης δήλωσε: «Ψηφίζουμε για την γειτονιά μας, για το σπίτι μας. Τα μεγάλα θέματα της Ευρώπης αλλά και τα μικρά θέματα της καθημερινότητας που είναι τόσο σημαντικά καθορίζονται από τη σημερινή ψηφοφορία. Σήμερα είναι μια μέρα δράσης, γιατί μόνο με τη δράση μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που θέλουμε. Και η δράση σήμερα είναι η συμμετοχή όχι η απουσία. Ψηφίζουμε λοιπόν για την Ευρώπη των Περιφερειών, για την Ευρώπη της Κοινωνικής Συνοχής, της προστασίας των εθνικών μας δικαιωμάτων, και για την ενωμένης Ευρώπη που πρέπει να διασφαλίσει τα ίσα δικαιώματα στους πολίτες της. Αυτό είναι το διακύβευμα και σε αυτό θα πρέπει να απαντήσουμε με τη συμμετοχή μας» δήλωσε ο κ. Αγγελούδης.



Οι δηλώσεις του Στ. Αγγελούδη:

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.