ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στέλιος Αγγελούδης: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία» (βίντεο)

Βαγγέλης Στολάκης01 Ιανουαρίου 2024

Πρώτη ημέρα στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονικης για τον Στέλιο Αγγελούδη και από νωρίς οι πόρτες του δημαρχείου έχουν ανοίξει και υποδέχονται πολίτες και εκπροσώπους φορέων για την ανταλλαγή ευχών.

Το γραφείο γέμισε με λουλούδια, ενώ ο ίδιος κερνούσε γλυκά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Αγγελούδης ευχήθηκε υγεία στους Θεσσαλονικείς και έθεσε τις προτεραιότητες του, προαναγγέλοντας μάλιστα ότι αύριο μετά τις δημαιρεσίες θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακά στελέχη για την καθαριότητα. Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες να συμμετέχουν σε μια συμμαχία ευθύνης για την πόλη. «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία» είπε.



«Νέα χρονιά, νέα μέρα, νέο ξεκίνημα για τη Θεσσαλονίκη μας. Με σεβασμό στους πολιτες, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά ξεκινάμε. Ξεκινάμε γιατί αυτή η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα. Προσκαλώ τους πολιτες, όλους, όπου κι αν ανήκουν, ότι κι αν πιστεύουν σε μια συμμαχία ευθύνης για την πόλη. Ένα νέο ξεκίνημα ευθύνης, νέο ξεκίνημα διεκδίκησης και δουλειάς. Όλοι οι Θεσσαλονικείς να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε. Αισθάνομαι το βάρος αυτής της ευθύνης και νομίζω πως από σήμερα πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία. Θα δουλέψουμε με όλους τους κατοίκους, με όλους τους ανθρώπους για να λύσουμε τα προβλήματα. Η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα από αυτό που είναι σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια των πολιτών και του Θεού θα κάνουμε πράξη όλα αυτά για τα οποία έχουμε έρθει να κάνουμε. Ο δημαρχος δεν είναι πολιτική. Ο δημαρχος είναι δουλειά» σημείωσε ο κ. Αγγελούδης.


Σε ερώτηση για τις προτεραιότητες αναφέρθηκε στον τομέα της καθαριότητας. «Ήδη ξεκινούμε αύριο με μία μεγάλη συνάντηση από τον τομέα της καθαριότητας. Από κει και πέρα πρέπει να ξεκινήσουμε εκεί πονάει η Θεσσαλονίκη. Κι εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Έχουμε ένα σχέδιο το οποίο σχέδιο πλέον με τους εργαζόμενους θα καθίσουμε να δούμε βήμα βήμα την υλοποίηση του. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Στον τομέα αυτό η πόλη είναι στην κατάσταση που όλοι ξέρουμε πως είναι. Επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια για οποιαδήποτε καθυστέρηση» τόνισε ο κ. Αγγελούδης.


Στον Στέλιο Αγγελούδη ευχήθηκαν μεταξύ άλλων αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι της νέας διοίκησης, όπως και πολίτες.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.