ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα βίντεο με την επίθεση σε 16χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Το κεφάλι μου!» ούρλιαζε το παιδί (βίντεο)

MakThes Team30 Αυγούστου 2023

Το «φως» της δημοσιότητας είδε βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός ενός 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια στην Αθήνα από πέντε ανήλικους που τον χτυπούν στο κεφάλι με τα χέρια και τα πόδια τους, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού.

«Το κεφάλι μου! Το κεφάλι μου!», ουρλιάζει το παιδί όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσιοποίησε το Star. Δευτερόλεπτα νωρίτερα οι ανήλικοι δράστες τον είχαν χτυπήσει και τον εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου τρεπόμενοι σε φυγή.

Δείτε το βίντεο:



Ο 16χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων ενώ το απόγευμα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

«Θέλουμε την παραδειγματική τιμωρία τους» διαμηνύουν οι γονείς του 16χρονου

Οι γονείς του ανήλικου θύματος μίλησαν στο Star και περιέγραψαν όσα βίωσε το παιδί τους.

«Έφαγε την πρώτη και μετά σαν κατσίκι άρχισε να χτυπάει και αυτός. Αυτός τον πέταξε κάτω, γιατί δεν μπορούσε να τον παλέψει και και έπεσαν πάνω του όλοι και τον βαρούσαν στο κεφάλι», δήλωσε ο πατέρας του.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 16χρονου είπε: «Τον έβαλαν κάτω έξι άτομα, με μπουνιές και κλωτσιές. Τον χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι».

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών συνελήφθησαν τα πέντε παιδιά δράστες. Πρόκειται για δύο 16χρονους, δύο 17χρονους και έναν 19χρονο. Αμέσως μετά οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. 

Οι γονείς του θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορούμενων: «Τιμωρία, θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα. Έχει ρήξη τυμπάνου, έχει μώλωπες, είναι πρησμένα τα ζυγωματικά του. Αν δεν κλείσει η τρύπα στο αφτί, θα υποβληθεί σε χειρουργείο».

«Καβγάς για τα μάτια μιας κοπέλας»

Ο ξυλοδαρμός φαίνεται πως έγινε για μία κοπέλα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται φίλοι των συλληφθέντων.

«Υποστηρίζουν ότι αυτό έχει συμβεί για μία κοπέλα, την οποία την κοίταξε αυτό το παιδί και μιλήσανε», φέρεται να υποστήριξε ένας από αυτούς.
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.