ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη φυλακή προπονητής τάε κβον ντο για ασέλγεια σε τρεις ανήλικες αθλήτριές του

Μάριαν Μανού10 Ιουλίου 2024

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 37χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο, που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση τριών αθλητριών συλλόγου που εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, ο προπονητής αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι η καταγγελία είναι ψεύδη και προϊόν σκευωρίας εις βάρος του. Δεν έπεισε, ωστόσο, με τους ισχυρισμούς του και με σύμφωνη γνωμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη ύστερα από πολλές καταγγελίες προς την ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τις οποίες η δράση του χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2022 μέχρι και τον φετινό Ιούνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, ο 37χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του προπονητή φέρεται πως προσέγγισε τρεις ανήλικες κοπέλες που ήταν αθλήτριές του και προέβη κατά συρροή σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος τους. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να παρουσίασε και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.