ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Νίκος Βούτσης

Ιάσων Μπάντιος02 Απριλίου 2019


Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με θέμα τη συνταγματική αναθεώρηση και την ενίσχυση της δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βούτσης θα αναφερθεί εκτενώς στην πολιτική συγκυρία, στο ιστορικό ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσης και εκσυγχρονισμού του Συντάγματος της χώρας με αφορμή την συνταγματική αναθεώρηση.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να αναφερθεί στους πολιτικούς στόχους που θέτει η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου αλλά και για τις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, θα αναφερθεί στην πρώτη φάση της Συνταγματικής αναθεώρησης από τη σημερινή Βουλή αλλά και στην επόμενη κρίσιμη φάση αναθεώρησης.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας» και θα πραγματοποιηθεί στις  18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.