ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εβδομάδα πριν στηθούν κάλπες οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

Βαγγέλης Στολάκης29 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσω ολοταχώς για τις «πράσινες» κάλπες που θα στηθούν στις 6 Οκτωβρίου βάζουν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, οι οποίοι κορυφώνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα λίγο πριν εκπνεύσει η προεκλογική εκστρατεία.

Η αρχή της τελευταίας εβδομάδας θα βρει τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη δούκα στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σε εκδήλωση αύριο Δευτέρα στις 20:00 στο «Ολύμπιον».

Αύριο Δευτέρα, στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται και ο βουλευτής και επίσης υποψήφιος αρχηγός Παύλος Γερουλάνος ο οποίος το πρωί θα επισκεφτεί το δημαρχείο Καλαμαριάς και θα συναντηθεί με τη δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου και στελέχη της διοίκησης. Στη συνέχεια ο κ. Γερουλάνος θα μιλήσει με πολίτες σε καφέ στον πεζόδρομο.

Μια ημέρα μετά, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου η πρώην υπουργός, πρώην Επίτροπος και υποψήφια αρχηγός, Άννα Διαμαντοπούλου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Οι Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης ενδέχεται να βρεθούν πάλι στην Θεσσαλονίκη για τετ α τετ συναντήσεις καθώς και οι δυο πραγματοποίησαν τις ομιλίες τους στην πόλη, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης προγραμματίζει να επισκεφτεί την πόλη το επόμενο διάστημα.

Στο μεταξύ, στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις κάλπες που θα "στηθούν" σε μια εβδομάδα ακριβώς για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ήδη έχουν εκπαιδευτεί οι χειριστές των tablets που θα χρησιμοποιηθούν ανήμερα της 6ης και της 13ης Ιουνίου. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα έγινε τηλεδιάσκεψη για το σκοπό αυτό.

Την ίδια ώρα "κλειδώνουν" και οι κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης κάλπες θα «στηθούν» είτε στη ΔΕΘ είτε στο Δημαρχείο. Στην πρώτη περίπτωση πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη και οι φίλοι θα ψηφίζουν στο περίπτερο 6. Στη δεύτερη περίπτωση κάλπες θα "στηθούν" στην αίθουσα «Νερού» στο κτίριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο- μεθαύριο.

Επίσης θα υπάρχουν κάλπες στο Θεατράκι Χηλής και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς στην Σκρα, στην έδρα της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Β. Όλγας, στο παλιό κτίριο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, στο παλιό δημαρχείο Τριανδρίας, στο γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης και το 1ο Ειδικό Σχολείο Σταυρούπολης στο δήμο Παύλου Μελά, στο δημαρχείο Συκεών και στο Πολιτιστικό Κέντρο Νεάπολης στο δήμο Νεάπολης- Συκεών, στο πρώην δημαρχείο Πεύκων, στο Α’ ΚΑΠΗ Μενεμένης στο δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, στο δημαρχείο Ευόσμου και στο Θεματικό Πάρκο Νεολαίας στο δήμο Ευόσμου- Κορδελιού. Στη Β’ Θεσσαλονίκης τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ μπορούν να προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο πρώην δημαρχείο Σταυρού στον Σταυρό, στο πρώην δημαρχείο Απολλωνίας στην Απολλωνία, στο πρώην δημαρχείο Χαλάστρας στην Χαλάστρα, στο πολιτιστικό κέντρο Σίνδου, στο πολιτιστικό κέντρο Διαβατών, στο πρώην δημαρχείο Κυμίνων, στην αίθουσα ΚΑΠΗ Μηχανιώνας, στην αίθουσα ΚΑΠΗ Επανομής, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Νέων Επιβατών, στα ΚΑΠΗ Βασιλικών, στα ΚΑΠΗ της Θέρμης, στα ΚΑΠΗ Τριλόφου, στην έδρα της δημοτικής κοινότητας Ζαγκλιβερίου, στο δημαρχείο Λαγκαδά, στο ΚΑΠΗ Σοχού, στο δημαρχείο Πανοράματος, στο Πέτρινο πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας, στο πρώην δημαρχείο Ασβεστοχωρίου, στο πρώην δημαρχείο Αγίου Αθανασίου, στην έδρα του Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας, στα ΚΑΠΗ Κουφαλίων, στο πρώην δημαρχείο Μυγδονίας στο Δρυμό, στο πρώην δημαρχείο Καλλιθέας στην Πεντάλοφο και στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.