ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Στήνονται κάλπες για την εκλογή νομαρχιακών επιτροπών- Ποιοι ακούγονται για γραμματείς Α' και Β' Θεσσαλονίκης;

Βαγγέλης Στολάκης18 Φεβρουαρίου 2022

«Κλείδωσε» όπως όλα δείχνουν η ημερομηνία που θα «στηθούν» ξανά κάλπες στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη των νέων γραμματέων και των μελών των νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών σε όλη τη χώρα, όπως και την ανάδειξη των συνέδρων που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του κόμματος που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με παράγοντες της Χαριλάου Τρικούπη οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, με την 10η Απριλίου, ημέρα Κυριακή να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία.

Για την νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης μέχρι στιγμής ακούγεται πως για την θέση του γραμματέα ενδιαφέρεται το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει λάβει το «πράσινο φως» από την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη. Προερχόμενος από το λεγόμενο εκσυγχρονιστικό μπλοκ του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ελευθεριάδης, ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα, υποστήριξε εσωκομματικά την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο νυν Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Νίκος Κριθαρίδης σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενδιαφέρεται για επανεκλογή του. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως αποκλείονται οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Σε ό,τι αφορά την Β’ Θεσσαλονίκης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον να διεκδικήσουν την θέση του γραμματέα έχουν εκδηλώσει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ο νυν γραμματέας Γιάννης Κυανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Δέλτα, Κωνσταντίνος Καϊκής.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.